High-class holiday homes in Thailand and Finnish Lappland by Justrak


Smart House Golf Resort, Hua Hin
Villa Ananas sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Black Mountainin golfkentästä, joka on rankattu yhdeksi
parhaista Aasian kentistä. Samalla alueella sijaitsee myös
Black Mountainin vesipuisto.
Hua Hin ympäristöineen tarjoaa monenlaisia tutustumiskohteita ja harrastusmahdollisuuksia jokaiselle.

Toivottavasti pääsette nauttimaan golfkentän tarjoamista haasteista ja Palveluista, sekä viihdytte talossamme.
Talo sijaitsee luonnonkauniissa laaksossa, jossa tuulenvire lievittää tropiikin kuumuutta, pitäen myös hyttysiä loitolla. Talolta on matkaa keskustaan n. 8km.

250/450m2 asunnossa on 4 erillistä makuuhuonetta, tilava täysin varusteltu keittiö ja olohuone, kahden auton talli sekä tilava 6-7h ”Finnish”sauna. Kaikissa makuuhuoneissa, keittiössä ja olohuoneessa koneellinen ilmastointi, sekä kattotuulettimet, näissä tiloissa on marmorilattiat. Suurella terassialueella on L-muotoinen uima-allas 10 x 5m +5 x 4m, sekä tilava hyvin varustettu ulkokeittiö ruokailutiloineen.

Kaikissa makuuhuoneissa on tilava parisänky, oma kylpyhuone ja WC, jääkaappi sekä TV/DVD laitteet. Kaikki kalusteet on valmistettu ”Old Teakistä”, paikallisen tyylin mukaisesti. Näkymä ja kulku makuuhuoneista suoraan allasalueelle.
Moderni keittiö, sekä olohuone ovat niin ikään kalustettu ”Old Teak” huonekaluilla. Olohuoneen varusteisiin kuuluu mm.TV/DVD, kotistereot ja kotiteatterikaiuttimet.
Molemmista huoneista näkymä ja kulku allasalueelle ja ulkokeittiöön, jossa voittenauttia tropiikin lämmöstä kaikkina vuorokauden aikoina, lekotellen aurinkotuolissa, oleskella Thai tyylisen katoksen suojassa nauttien virvokkeita ja grilliherkkuja.

Saunan etuhuoneessa on kaksi ”allassuihkua”, joiden kautta on saunan jälkeen mukava pulahtaa uima-altaaseen rentouttamaan jäseniä. Pihan pikku huoltorakennuksessa on pyykinpesuhuone ja ”ulko”WC , jota on mukava ja käytännöllinen käyttää allasalueella oleskelun aikana.

Talo sijaitsee 880m2 puutarhatontilla, aidatulla 26 talon alueella, jossa on jatkuva vartiointi. Talon ilmainen langaton internet kattaa koko tontin alueen.
Kulkeminen kaupunkiin ja muualle hoituvat kätevästi 7 hengen Toyota Fortuner merkkisellä, 3,0 TD 4WD autolla. Auton vuokraus sopimuksen mukaan. Tarvittaessa voi helposti tilata myös taksin, hinta kaupunkiin n. 200-300thb/suunta. Talon kahta polkupyörää saa vapaasti käyttää.

Alueen asukkaiden vapaassa käytössä on yhteinen ”klubitalo”
saunoineen, iso uima-allas sekä pieni kuntosali laitteineen. Nämä sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä.

Villa Ananas allas iltavalaistuksessa

Merdec outdoor tubs and modular terrasses contact@justrak.fi